måndag 23 november 2009

My god,vilken helg!!


Vilken helg! Svårt att beskriva i ord... Ska göra ett tappert försök.
Ett mkt salt gäng möttes upp på stationen i Torsby strax innan 10. Ölen öppnades genast=)
På resan neröver så plockades det upp folk i Sunne och Karlstad.
För varje mil så blev folk allt gladare av någon anledning=)
Väl i Arboga när vi stannade för att käka så uppdagades det att klanten som körde bussen inte hade tömt septiktanken innan resan med översvämmning som följd....RAKT ÖVER VÅRT BAGAGE!!!!! Min och Pernillas väska blev förstörd men lyckligtvis så klarade sig innehållet hjälpligt.. Sådan tur var det inte alla som hade...Suck! Johan W räddade dagen med att springa in på ett närliggande ÖB och köpa några väskor. STORT tack för detta! Vår koole reseledare "KULING" fick för sig att tömma den omstridda tanken på parkeringen utanför fiket där vi åt...Ni kan ju tänka er stanken som blev på parkeringen....Stackars krogägare men vi skrattade så vi skrek.
Resan fortgick och väl framme så missade vår senile busschaffis infarten till Vikings terminal..Vi hammnade borta vid Birka...På vägen in så körde puckot över en hel rad med vägkonor..och körde in i en annan buss... På Vikings terminal blev jag som vanligt inryckt på säkerhetskontroll...där konfiskerade de mina sista 3 öl...Jag blir ALLTID inryckt på kontroller av någon anledning...Till slut kom vi i allafall ombord. Började med buffèn och inköp av mer öl i taxfree`n.
Mätt,full o belåten så avnjöt vi festens musik höjdpunkt-Frantic Flintstones!!! Fan va bra de var!! kul oxå var att de körde sina gammla låtar. Efter denna spelning rullade det på i 7 hundra.. Tror banne mig vi fick se alla band på hela resan,rätt bra gjort me tanke på all alkohol och att scenerna låg på 2 däck o i varsin ände på båten. Benen fick stryk av allt springande=)
Kom i säng nånstans runt 6 tiden på morronen(tror jag..) men det gick fan inte att sova! Hett som en bastu i hytten! Upp tidigt och jaga kaffe men allt var stängt..
Frukost buffe fick det bli och en tur till på taxfreen(i princip allt som köptes kvällen innan var slut)
Spelningarna fortsatte och jag blev glatt överraskad av "flat git it band" som körde 40tals honky tonk ala Hank Williams stuk,skit bra!! På söndagen spelade även Gene Summers(gammal rockabilly räv)
Trötta som fan anlände vi tillslut i Stockholm igen o kom på vår buss. De flesta var fortfarande grisfulla så resan hem var mkt underhållande..=) Tack Eddie för alla salta pinviner!
Inga större missöden med bussen förutom att chaffisen höll på att köra ner rödljusen i Sunne...
En minnesvärd resa (även om nu minnet kanske sviker en del..)som säkert skulle gå att skriva en hel novell om. Tack alla medresenärer för en rolig tripp!
See yo next year båten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar