torsdag 27 augusti 2009

Jobb,böcker & träning

Ja,så var det torsdag då..fan va fort veckorna går! Månadsslut är det oxå o det innebär som vanligt att räkningshögen ska betalas..alltid lika kul-NOT!!! Men men det är väl ofrånkommligt tyvärr. Men detta till trots så blev det en bra dag med kuliga jobb. Passade även på o handla present till tvilling syrran,hennes Liam och brorsans grabb Andrè som fyller 1år på lördag. Ett av dagens jobb. Detta är kundens första tatuering..stor första tattoo som hon fixade med bravur! Bra gjort!

Dagens sista jobb i klassisk old school anda tog en riktig stamkund till mig. Hon e redan sugen på mer bläck=) Tatueringar är kraftigt beroendeframkallande...men det finns ju sämre laster här i livet än tattoos,el hur?


Fick en tidig födelsedags present av Pernilla idag. 2 böcker om Amerikansk bulldog! Boken till vänster har jag redan plöjt 80 sidor i. Engelskspråkiga böcker men det funkar,kan ju skryta med att jag gick ur skolan med en 5a som betyg i engelska =)


Nu ikväll har jag tränat lite med Gonzo som var dampig de luxe o full av överskottsenergi..en dampig bulldog inomhus är ingen hit....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar